Samen met Etos vergroten we je online vindbaarheid

Patiënten zoeken via solvo naar een zorgverlener. Met jouw praktijk op solvo ben je binnen 5 minuten gratis online beter vindbaar.

Verbeter je online reputatie en kom in contact met patiënten

Patiënten zoeken via solvo naar een zorgverlener. Met jouw praktijk op solvo ben je binnen 5 minuten gratis online beter vindbaar.

icon_eye

Verschillende contactmogelijkheden

Patiënten komen op meerdere manieren met de praktijk in contact. Van telefonisch tot een online consult aanvraag.

solvo-icoon-online

Je praktijk en alle zorgverleners online

Naast je praktijk krijgen ook alle zorgverleners een uitgebreid solvo-profiel waar de patiënt meer informatie kan vinden.

icon_correct

Realtime statistieken van je praktijk op solvo

Alle informatie op solvo pas je zelf aan in de SolvoDesk. Hier vind je bijvoorbeeld ook terug hoe vaak jouw praktijk is bekeken op solvo.

“Solvo heeft mijn toegankelijkheid aanzienlijk vergroot”

Solvo heeft mijn toegankelijkheid aanzienlijk vergroot. Mijn potentiële patiëntengroep weet mij hierdoor beter te vinden. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de solvo-medewerkers. Al met al een aanwinst in de zoektocht naar de juiste zorgverlener.

Janine Kerstholt
Scoliose-gespecialiseerde fysiotherapeut bij TopFit Utrecht

We werken onder andere samen met
indigo
fysius
annatommie
fysiocompany
dietheek
fysioholland

Solvo is gratis

Het gebruik van solvo is gratis. Dat geldt voor zowel de zorgverlener als voor de patiënt. Als je zometeen je praktijk registreert vragen we je dus niet om je bankgegevens.

Ons doel is om de zorg transparant te maken ten behoeve van de patiënt en de zorgverlener. Door solvo gratis beschikbaar te stellen hopen we zoveel mogelijk informatie over zorgverleners inzichtelijk te kunnen maken.

Ook solvo expert worden?

Al 170 zorgspecialisten gingen je voor!

Ben je zorgspecialist en wil je mensen helpen met hun gezondheidsvragen? Sluit je dan aan bij de solvo vraagbaak! Aan de vraagbaak werken al verschillende zorgspecialisten mee, zoals fysiotherapeuten, dermatologen en psychologen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste experts.

Het is alleen mogelijk voor pro abonnementhouders om solvo expert te worden.