Ervaringen met solvo

Van fysiotherapeuten tot psychologen, op solvo is bijna ieder vakgebied vertegenwoordigd. Iedere dag melden nieuwe praktijken zich aan uit heel Nederland. Wat vinden zij van solvo?

Ervaringen met solvo

“Via solvo worden er veel waardevolle contactmomenten gecreëerd met onze doelgroep.”

Ook Reva Centre was opzoek naar een goede oplossing om nog meer zichtbaar te zijn op het internet. Daarbij wilde ik echt wat meer; persoonlijke informatie geven, direct contact met de klant en goede technische ondersteuning. In dat geval bleek maar één oplossing de beste en dat is solvo! Een zeer actieve organisatie die snapt hoe internet werkt. Via solvo worden er veel waardevolle contactmomenten gecreëerd met onze doelgroep; van telefoontjes naar de praktijk tot aan consult aanvragen, traffic naar onze eigen website en e-mails.  

De SolvoDesk omgeving is voor mij als klant heel gebruiksvriendelijk. Al onze informatie kan ik eenvoudig aanpassen en de maandelijkse rapportages zijn transparant weergegeven. En wanneer ik er echt niet uit kom, dan is er een kundige en vriendelijke backoffice die weet wat service verlenen is. Ik ben zeer tevreden en wil de goede relatie nog lang voortzetten!

Jenny Osendarp
Operationeel Manager bij Reva Centre

Solvo is een belangrijke online schakel in onze marketingstrategie. Solvo geeft een heldere feedback over de resultaten, je weet wat je investering oplevert. Met de verschillende geboden contactmogelijkheden, waaronder de afspraakmodule en telefoontjes naar onze praktijk is het contact met de nieuwe klant zo gemaakt. Kortom solvo is een krachtige ondersteuner.

Willem Liebregts 
Directeur/eigenaar bij Fys’Optima Delft

“Met de verschillende contactmogelijkheden is het contact met de nieuwe klant zo gemaakt.”

“Wanneer er iets niet lukt is de ondersteuning vanuit Solvo snel en correct. “

In de digitale wereld van zorgverleners is solvo de partner om mee samen te werken. Voor ons is het belangrijk dat een patiënt ons online goed kan vinden en ook direct voorzien wordt van de juiste informatie. Solvo is helder en laagdrempelig. Het biedt de mogelijkheid om snel de perfecte zorgverlener te vinden, die ook nog eens matcht met de gewenste zorgverzekering. Iets waar onze patiënten blij van worden.

Ook het up-to-date houden van de gegevens van de praktijk is door de SolvoDesk erg makkelijk en overzichtelijk. Foto’s uploaden, specialisme toevoegen of een omschrijving aanpassen gaat erg eenvoudig. Wanneer er iets niet lukt is de ondersteuning vanuit Solvo snel en correct. Bovendien wordt er meegedacht en staan ze open voor suggesties. Voor ons een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Nancy Huls 
Praktijkmanager Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen & Chiropractor Cambie Breda

Registreer jouw praktijk in minder dan 5 minuten.